Ir directamente al contenido

EXPERIÈNCIA CALÇOTADA

17 DE GENER GRAN INAUGURACIÓ

CEBLES FELICES, TEMPS FELIÇOS

Gaudeix de l'experiència del calçot, les delicioses cebes a la brasa de Barcelona. El que va començar com una humil celebració de pagès s'ha convertit en un esdeveniment dinàmic centrat en experiències culinàries immersives i fins i tot en ball!

COMPRAR ENTRADES AMSTERDAM

CONEIX EL CALÇOT

Assaboreix el regal hivernal dels calçots a la brasa! Descobreix una tija tendra al diari, ideal per a un bany de romesco. Aquesta salsa catalana, feta amb fruits secs i pebrots vermells, marida bé amb els dolços calçots. Viu aquesta delicadesa catalana en el nostre proper esdeveniment!

COMPRAR ENTRADES EINDHOVEN

VEGANS I AMANTS DE LA CARN UNITS

Abraça la màgia del nostre menú de calçotada de 3 plats, dissenyat per satisfer tots els paladars. Tant si ets vegetarià que busca una experiència fresca de la granja a la taula o un amant de la carn que busca la propera delícia salada, et donem la benvinguda a la nostra experiència unida!

COMPRAR ENTRADES AMSTERDAM

DOS SERVEIS, DOS VIBLES

Decideix l'edició perfecta per a tu. Opteu per la nostra edició familiar si busqueu un entorn tranquil i acollidor tant per a nens com per a gossos. D'altra banda, si busqueu un ambient animat i vibrant, la nostra edició amb un DJ que pren les sol·licituds segur que animarà la festa. Vine, sent-te com a casa i crea moments memorables amb nosaltres!

COMPRAR ENTRADES AMSTERDAM

Recién agregado a tu carrito de compra