Ir directamente al contenido
Salvador Dali - Calçotaire Major De Catalunya

18 ene 2024

Influencer no estàs tan a la moda! Calçots i Dalí ho van fer fa un segle!

Descobreix l'última tendència gastronòmica: els Calçots! Originàries d'Espanya, aquestes cebes verdes úniques ofereixen un sabor deliciós i estan agafant el món per assalt. Seguiu els passos de l'influencer Salvador Dalí que és pioner en aquesta tendència. Uneix-te a nosaltres, perfecciona la teva tècnica de grill, crea la teva salsa romesco i comparteix el teu viatge culinari. Fes-te calçotaire avui!
Calçotada: The Ultimate Food Adventure Every Foodie Must Try – Click for Details!

28 jun 2023

Calçotada: l'aventura gastronòmica definitiva que tots els amants de la gastronomia han de provar: feu clic per obtenir-ne més informació!

Descobriu el temptador món de la Calçotada, una vibrant tradició catalana que celebra el menjar i la companyonia. Gaudeix de la dolça delícia dels calçots a la planxa banyats amb una exquisida salsa romesco. Exploreu embotits delicioses, xai deliciós i delicioses delícies de guarniments que eleven aquesta festa a noves altures. Embarca't en una aventura culinària plena de rialles, aromes i sabors inoblidables. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge captivador i desbloqueja el poder del menjar per crear records duradors.
La Calcotada goes fully Veggie on Sundays.

1 dic 2022

La Calcotada és totalment Veggie els diumenges.

La Calçotada va un pas més enllà d'elevar els nostres estàndards de sostenibilitat. Per primera vegada, oferim un menú vegetarià complet al nostre esdeveniment verge a Amsterdam, organitzat per KAAP, el diumenge 18 de desembre .
“La Calçotada” a new dutch tradition coming from Barcelona

13 may 2021

“La Calçotada” una nueva tradición holandesa procedente de Barcelona

La Calçotada es la tradición gastronómica más popular de Barcelona durante la primera parte del año. En Barcelona y e...

Recién agregado a tu carrito de compra