Ir directamente al contenido
Salvador Dali - Calçotaire Major De Catalunya

Influencer no estàs tan a la moda! Calçots i Dalí ho van fer fa un segle!

Què són els calçots i per què són tendència?

Si encara no has sentit a parlar dels calçots, t'estàs perdent l'última tendència alimentària que està agafant el món. Els calçots són un tipus de ceba verda originària de la regió de Catalunya d'Espanya.

Les influencers Martina Eichman (@martina.eichman) i Clerss (@clersssss) porten paquets frescos de calçots

Són coneguts per la seva forma llarga i esvelta i el seu sabor suau i dolç.

Recentment, els calçots han guanyat popularitat no només pel seu sabor deliciós sinó també pel seu mètode de cocció únic. Tradicionalment, els calçots es posen a la planxa a foc obert fins que queden carbonitzats per fora i tendres per dins. A continuació, se serveixen amb una salsa romesco, una salsa rica i saborosa feta amb pebrots vermells rostits, tomàquets, ametlles i alls.

L'ascens de Salvador Dalí

Salvador Dalí, un entusiasta de la gastronomia autoproclamat i influencer de les xarxes socials, va ser el primer a reconèixer el potencial dels calçots com a tendència alimentària viral. Amb les seves receptes creatives i la captivadora fotografia alimentària, Dalí va guanyar ràpidament un seguit d'amants de la gastronomia que estaven ansiosos per provar l'última sensació culinària.

A través del seu compte d'Instagram, Dalí va compartir el seu recorregut per descobrir els calçots i experimentar amb diferents maneres de preparar-los i servir-los. Les seves publicacions estaven plenes d'imatges vibrants de calçots a la brasa, salsa romesco deliciosa i comensals satisfets gaudint d'aquesta experiència gastronòmica única.

Esdevenir Calçotaire Major

Dalí guardonat amb el títol major de Calçotaire

Ara, potser us preguntareu com podeu convertir-vos en el proper influencer de la calçota de la vostra zona i unir-vos a les files de Salvador Dalí. Bé, és més fàcil del que penses!

Primer, hauràs de posar-te a les teves mans uns calçots frescos. Consulteu el vostre mercat de pagès local o les botigues de queviures especialitzades per veure si porten aquesta verdura de moda. Si no, sempre els podeu demanar en línia a proveïdors de confiança.

A continuació, haureu de perfeccionar la vostra tècnica de grill. La clau per aconseguir aquest carbó perfecte a l'exterior mantenint l'interior tendre és cuinar els calçots a foc fort durant un curt període de temps. No tingueu por d'experimentar amb diferents temps i temperatures de graella per trobar el que millor us convingui.

Finalment, voldreu crear la vostra pròpia salsa romesco. Tot i que la recepta tradicional és deliciosa per si sola, afegir el teu propi gir pot fer que els teus calçots destaquin de la resta. Penseu en afegir ingredients com el pebre vermell fumat, l'all rostit o fins i tot un toc d'espècia per donar a la vostra salsa un perfil de sabor únic.

Uneix-te al nostre programa d'afiliats

Si t'apassiona el menjar i t'agrada compartir les teves aventures culinàries amb els altres, per què no uneix-te al nostre programa d'afiliats ? Com a soci, tindreu accés a descomptes exclusius en calçots i altres ingredients gourmet, així com l'oportunitat de col·laborar amb altres influencers de l'alimentació.

En convertir-te en calçotaire major, no només podràs gaudir de les delicioses dels calçots, sinó que també podràs inspirar als altres a provar aquesta increïble tendència gastronòmica. Aleshores, a què esperes? Comença a cuinar a la brasa, comença a picar i comença a compartir el teu amor pels calçots amb el món!

Úrsula Corberó gaudint d'una Calçotada
Publicación más antigua
Publicación más reciente

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Recién agregado a tu carrito de compra